NYÅRSAFON P.S PRATAR MED ANNA D.S

HELLO I DAG HAR JAG STÄDAT OCH INTE GJORT SÅ MYCKET SÅ NU SITTER  JAG OCH PRATAR MED ANNA !!!!!GOD BAY!!

IDAG 23/12

heej i dag är det dan före doppardan det känns så roligt  jag längtar jätte mycket till i morgon!!!





image59

JUL-LOV (FAST INGEN SNNNÖ)

Hej nu är det äntligen jul lov det är jätte skönt ..Tror jag ....jag har inte så mycket att berätta förutom att jag inte har något att seja jag bara skriver lite men kanske snart kommer på något vem vet?? image58 GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! !:ÖNSKAR JAG EVE

LUCIA (P.S INGEN ROLIG LUCIA D.S)

HEEJ jag ska bara berätta om lucia som vi firade i skolan det var ingen höjdare men det  var endå bra. Det hände bara några saker vi stod och sjöng helt plötsligt svimmade en och alla vart helt klart liv rädda så lucian /emelie  trodde att hon som svimmade att hon dog men så var det ju inte. Det var as äkligt så det var säkert kanske 5 st som  gick i från lucia tåget  så det vart inte många kvar så jag hoppas att det inte blir lika dant nästa år.image57

heej alla skulle bara seja att så här långt hår hade jag förut!!

image56långt va jag saknar mitt hår!!!

JUL IGEN

heej på er alla fans eller kanske inte fans men en då!!:)Idag har jag gjort ett fint peppar kaks hus men är inte riktigt klar en ska  lägga på lite lacyr eller vad det nu heter image50lite kladdigt men det var jätte varmt men mamma hjälpte ju till så det gick ganska bra en då men det fattas lite snö och lite (lacyr)

image51den här stjärnan har jag i mitt fönster nu  och så har jag den här också......

image53den här har jag också i mitt fönster !


image55det här är min syrras tomte landskap vint va?  hej då alla !!

lite bilder !!

image39min favo i idol till hon åkte ut men jag har träffat henne på riktigt det var as kuul!


image40här är hon igen!<3

image41här kommer 2 an på min lista och på idol  älskar din unika röst( jag vet fler som gör)


image42igen<3


image44jag tycker den här bilden är jätte bra!

image49här är vinnaren hon var jätte bra men hon hade en så vanlig röst så amandas röst var bättre.heej då alla fans:)

stjärnan rebecca

Heej nu har det gott fort för mantorps stjärnan eller man kanse inte ska säja mantorps stjärnan för hon  bor ju i Önsköldsvik nu men kommer till baka hit hösten 2008 då hon börjar 7:an pricis som jag . Jag pratar om sveriges nya CAROLA allså Rebecca Gustavsson som nu har varit med i många program tex bobster sv och rix morgon zoo som är en av mina favoriter. Hon har dessutom varit med i rätt låt vinner 25.000 i Borås. Rebecca gick i samma klass som mig från lekis till 5:an. men nu ska ni få en bild på henneimage38det är hon !!

stakars er !! 7 december

heej nu var det ett tag sedan sist jag har varit riktigt dålig på att skriva på ett tag jag har haft mycket med skolan mm.


I dag har jag klippt mig det vart kort hon klippte 5 cm det tycker jag var mycket...image36det är inte så här långt längre men här var det slitet så hällre kort en fult slitet hår /(bläää)/.Men vad har jag gjort mer jag har varit med mina vänner Emma och emelie m-j och jennifer vi hade kul men sedan skulle jag hem och äta tacos men vi vart bjudna på pitzza man kan ju inte orka med allt riktigt .....men stora kramar och pussar till er alla!!heej då!!

RSS 2.0